Hizmetlerimiz

Havuz Bakım & Dönüştürme

Klor içeriğiyle insan sağlığını tehdit eden ve yüksek bakım masrafı getiren klasik havuzlar artık tarih oluyor. Çünkü BioGöl Havuz, Doğal Yüzme Havuzları, havuz dünyasına altın çağını yaşatıyor. Üstelik sağlık, çevre ve ekonomi gibi problemleri de çözüyor.

BioGöl Havuz Doğal Yüzme Havuzunun en önemli özelliği klorsuz, doğal, çevreci, tasarruflu ve yenilikçi olması. Havuzlar, sahip olduğu Bio Filtre ve doğal filitrasyon sistemleri sayesinde klor ve herhangi başka bir kimyasala gereksinim duymaksızın biyolojik olarak kendini temizliyor ve sizi yüksek havuz bakım maliyetlerinde de kurtarıyor. Çevre ve doğa dostu bu özel sistem, eliniz değmeden günlük yapılan robot temizlik ile suyun daima hijyenik ve yosunsuz kalmasını sağlıyor.

Sıfır klor özelliğiyle son derece sağlıklı olan BioGöl Havuz, aynı zamanda yok denecek kadar az bakım masrafı ve düşük işletme gideri sayesinde ekonomi ve tasarruf avantajı sağlıyor.

Biyolojik Havuz tercih edenler için doğal su çok önemlidir. Çünkü BioGöl Havuz imalatlarında PH değeri 7-8 arasında kalır. Klorlu havuzlarda olduğu gibi, PH değerlerini sürekli ölçmek ve dengelemek için herhangi bir madde ilavesine gerek kalmaz. Fakat bazı insanlar yüzme sularını genellikle hayvanlar ya da bitkilerle paylaşmak istemez. BioGöl doğal yüzme Havuzu içinde bitkiler ve diğer canlıların yaşadığı doğal havuz için yeterli alanı olmayanların da tercihidir. Bio Filtre sayesinde; Organik parçalar ve tortular filtre edilir, ayrıştırılır. Daima kristal berraklığında temiz su elde edilir. Ahşap yürüme yolunun altında yer kaplamaz. Direkt güneş ışığı almaz veya yosun oluşturmaz.

Havuz Dönüşüm: BioGöl Havuz olarak var olan klasik havuzlarınızı da gerekli teknik inceleme ve alan keşfi ve incelemesi sonucunda biyolojik havuz sistemine dönüştürüyoruz.