Kaya Fıskiye: Doğal ya da yapay olarak kurgulanmış hareketli süs kaya fıskiyeleridir.
Bilindik seramik, beton ve türevleri ile oluşturulan estetik ve görsellikten uzak fıskiye türlerinin, her geçen gün yaşam alanlarımızın doğallıktan uzaklaşmasıyla birlikte tercih edilirliklerini de kaybetmektedir.

Bu noktada doğal kaya fıskiyeler giderek artan ilgiye bireylerin doğal olma isteğinin ve doğa ile iç içe olma ihtiyacının her geçen gün daha da arttığına işaret ediyor.
Bio Göl Havuz olarak uygulamalarımızın temel amacı her geçen gün artan yoğun şehir hayatının bizi uzaklaştırdığı birçok doğal güzellikten yalnızca ufacık bir parçası olan, doğal malzemeler ile oluşturulan doğal kaya fıskiye sistemlerini yaşam alanlarımıza kazandırmaktır.

Kaya Fıskiye Uygulaması

Tamamen doğal malzemelerin (taş, kaya, çakıl vb) kullanılması ile hareketsiz, donuk her türlü alanı canlı , hareketli aynı zamanda estetik bir havaya kavuşturmak için Biogöl tarafından geliştirilmiş bir uygulama biçimidir. Kayaların uzman ekipler tarafından biçimlendirilmesi ve fıskiye formatına kavuşturması sayesinde her türlü yaşam alanında rahatlıkla kullanılabilecek doğal bir güzellik kazandırmayı hedeflemektedir.

Taş üzerinden dökülen suyun  su oyunlarıyla birlikte ruhunuzu dinlendirerek sanki bir su kaynağının yanıbaşındaymışcasına suyun ruhunuza dokunuşunu hissedin.

Kaya Fıskiyesi Nerede Kullanılır?

Teras katlarında, villa girişlerinde, her türlü kullanışlı olmayan ölü alanlarda, köhne çıplak duran köşelerde vs; park ve şehir meydanlarında, otel, cafe, bar, dinlenme ve eğlenme alanlarında görsel zenginlik kazandırmak için oluşturulan doğal kaya fıskiyeler, stres ve yorgunluğumuzu atabileceğimiz alanlar olarak kullanılabilir.